Zbirka 59+ Bundek Centar Stanovi Svježe

Zbirka 59+ Bundek Centar Stanovi Svježe. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U stanu su ugrađena zasebna …

Beautiful Apartment In A Top Location Bundek Zagreb Adria Team Real Estate

Ovdje Beautiful Apartment In A Top Location Bundek Zagreb Adria Team Real Estate

Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc.

Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine.

Beautiful Apartment In A Top Location Bundek Zagreb Adria Team Real Estate

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U stanu su ugrađena zasebna … Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

Stan Luksuzan Stan Sredisce 96 M2 Bundek Centar Prodaja

Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... U stanu su ugrađena zasebna …

Centar Bundek Stan

Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju.. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Kronologija Propasti 4 Kako Su Ban Centar I Centar Bundek Nabili 500 Milijuna Kuna Minusa

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. U stanu su ugrađena zasebna … 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Eurovilla Sredisce Bundek Prekrasan Stan U Novogradnji Luksuzno UreÄ'en I Namjesten Trosoban Penthouse Na 7 Katu S Prekrasnim Pogledom Na Bundek Centar Grada I Sljeme Za Ostale Informacije Tu Smo Za

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness …. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Stan Centar Bundek Novi Zagreb 59 00 M2 Iznajmljivanje

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine.

I17004 Stan Zagreb Sredisce Bundek Centar 123 00m2 Opereta Nekretnine

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju.

Stan Zagreb Bundek Centar 65 M2 Lux UreÄ'en Balkon 25m2 Garaz Iznajmljivanje

Prodaja 259.000€ šifra oglasa :. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka.

Bundek Centar Najam Dvosobni Stan Spremiste Parking Bonus Nekretnine

Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks... 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji.

Stan Zagreb Centar 3s 103m2 2 Kat Luksuzno UreÄ'en Pm Jedinstvena Nekretnina Diz Media Agencija Za Nekretnine Real Estate Agency

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stipic I Radic Prodaju Stanove U Ban Centru Po 7 000 Eura Tportal

Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc.

11 Centar Bundek Zagreb Croatia Ideas Zagreb Croatia Building

Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. U stanu su ugrađena zasebna … 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc.. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Ponka Zagreb Croatia From Us 56 Booked

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru.

Bundek Centar Sredisce Poslovni Prostor 101 90 M2 Eurovilla Hr

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru.

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar... 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru.

Bundek Centar Najam Dvosobni Stan Spremiste Parking Bonus Nekretnine

Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka.. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

11 Centar Bundek Zagreb Croatia Ideas Zagreb Croatia Building

Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji.. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite!

Pocinje Useljavanje U Bundek Centar Pogledajte Kako Izgleda Vecernji Hr

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! .. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stambeno Poslovni Kompleks Bundek Centar Zagreb Ekogradnja IzvoÄ'enje GraÄ'evinskih Radova Vl Emil Kovacevic

Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.

Cela Matan Architect Collaboration With De Architekten Cie On A Project For Housing Business Complex Centar Budenk In Zagreb 2005

U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam... . Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Dom I Dizajn Stan U Zagrebackom Centru Bundek Dom Od 120 Kvadrata Jedne Troclane Obitelji

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam.

Skela Centar Kompleks Bundek Zagreb

28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja... Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! U stanu su ugrađena zasebna … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Momacki Stan Na Zagrebackom Bundeku Indizajn S Mirjanom Mikulec

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Bundek 2 Bedroom Apartment Garage Eurovilla Hr

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... . Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

I17004 Stan Zagreb Sredisce Bundek Centar 123 00m2 Opereta Nekretnine

Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine... Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Poslovno Stambena GraÄ'evina Centar Bundek Tempus Projekt

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Bundek Centar Zagreb Referentni Objekti Knauf

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Konfekcijska Arhitektura U Koju Se Svasta Utrpalo Pogledaj To

Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Bundek Centar Stan Spremiste Parking 65m2 Index Oglasi

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. U stanu su ugrađena zasebna … Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju.. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Mali Grad U Gradu Idealan Za Biznis Poslovni Dnevnik

28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Prekrasan Stan Bundek Centar 67m2 Gpm Spremiste Top Lokacija Exedra Nekretnine

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju.

Novi Zagreb ZapruÄ'e 3 Sobni Stan Kuhinja I Blagavaona 83 45 M2 Loggia Balkon Top Lokacija Pogled Na Bundek Stan Apartman

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. U stanu su ugrađena zasebna … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U stanu su ugrađena zasebna … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Prodaje Se Stan Povrsine 85 49m Bundek Cijena 215 000 00

Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Centru Bundek Uporabna Dozvola 65 Stanova Pronaslo Vlasnike Poslovni Dnevnik

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Cela Matan Architect Collaboration With De Architekten Cie On A Project For Housing Business Complex Centar Budenk In Zagreb 2005

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Mach Apartments Zagreb Updated 2021 Prices

Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju... Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam.. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness …

Beautiful Apartment In A Top Location Bundek Zagreb Adria Team Real Estate

Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam... 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.

Apartman Vilmi Apartments For Rent In Zagreb Croatia

Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U stanu su ugrađena zasebna … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc... Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar.

Mali Grad U Gradu Idealan Za Biznis Poslovni Dnevnik

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

15 Closest Hotels To Fasnacht House In Imst Hotels Com

U stanu su ugrađena zasebna … Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar... Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Popular posts from this blog

62 Ormari Po Mjeri Online Izvrsno